Algemene Afdelingsvergadering

Op 4 juli 2018 vindt de AAV (Algemene afdelingsvergadering) van DWARS Utrecht plaats. Tijdens deze AAV is er ruimte voor de verantwoording van het huidige bestuur en vragen over deze verantwoording vanuit de leden. Daarna kiezen we een nieuw bestuur. De verschillende kandidaten zullen in een aparte mail bekend worden gemaakt.  Na de verkiezing is er ook tijd voor felicitaties en drankjes.
Op de AAV zijn alle DWARS-leden uit de afdeling Utrecht welkom en stemgerechtigd. We zoeken dan ook nog mensen die in de stemtelcommissie willen. Ben je bij de AAV en ben je geen kandidaat, dan hopen we dat je zou willen helpen door deel te zijn van de stemtelcommissie. Je kunt je hiervoor aanmelden door te mailen (utrecht@dwars.org) of Bas, Wouter, Lisanne of Willem aan te spreken.
De vacatures voor bestuursfuncties zijn officieel gesloten, maar er zijn nog niet voor elke post kandidaten. Mocht je nog interesse hebben in één van de bestuursvacatures, neem dan even contact op met het bestuur.
Om 19:30 is de inloop, om 20:00 begint de AAV. Het officiële gedeelte zal zeker voor 22:00 klaar zijn, maar we sluiten natuurlijk af met een borrel. Hopelijk zien we je daar!
  • Locatie: Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60
  • Afdeling: DWARS Utrecht
  • Tijd: 04 July 2018 19:30 - 22:00