Nieuws

Nieuwe vacatures / New vacancies

02 mei 2022

Op 23 juni is het zomer congres en dan komt er een nieuw bestuur voor DWARS Utrecht. Hiervoor staan nu ook de vacatures online. Wil je graag meer betrokken zijn binnenin de politiek of wil je meer met andere DWARSe leden samen doen? Bekijk dan de vacatures en misschien zit er wel iets bij wat bij je past! Leden voor de diversiteit commissie worden ook nog steeds gezocht!

On June 23rd the summer congress will be held and then there will be a new board for DWARS Utrecht. The vacancies for this are now online. Would you like to be more involved in politics or do you want to work together with other DWARS members? Check out the vacancies and maybe there is something that suits you! We are also still looking for members for the diversity committee!