Geen categorie

Actie: kerstpakketten voor dak- en thuislozen

16 december 2021

Dit jaar werkt Dwars samen met de Tussenvoorziening, een daklozenopvang, aan kerstpakketten voor dak- en thuislozen. Het gaat hierbij om 40 kerstpakketten. Maar om dit te maken hebben we ook jouw hulp nodig! Heb je nog oude spullen liggen zoals mutsen, dekens, kaarsen, verzorgingsproducten of iets anders wat een leuk cadeau kan zijn? Doneer het dan via Dwars. Neem contact op via: secretaris.utrecht@dwars.org of stuur een bericht aan 0630980355 voor het adres waar je het langs kan brengen. Doe dit uiterlijk voor 24 december. Alvast bedankt en alvast fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar iedereen!

Gerelateerd Nieuws

Say No More
Geen categorie

Say no more protest

Afgelopen zaterdag was het Say No More protest. Een protest tegen seksuele intimidatie in het OV. He…

28 januari 2022
Geen categorie

Tikkie terug

De fractie van de Utrechtse Provinciale Staten van GroenLinks heeft de campagne #TikkieTerug gelance…

16 december 2021
Geen categorie

Update vacatures

Er staan nog een aantal vacatures open voor verschillende commissies. De vacatures gaan over de volg…

11 november 2021