Geen categorie

Word campagne vrijwilliger!

18 september 2023

Woensdag 20 september begint de Groenlinks-PVDA campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen. Dit betekent dat wij hard op zoek zijn naar jou! We zoeken namelijk mensen die willen flyeren, huis aan huizen of op welke manier dan ook het groene geluid laten horen.Wil jij graag meehelpen om Groenlinks-PVDA de grootste te maken van Nederland? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Wensday 20 september is the start of the Groenlinks-PVDA campaing for the election. This means we are looking for you! We are looking for people who are willing to hand out flyers, go door to door or help in any way they can and want. Do you want to help to make Groenlinks-PVDA de largest in the Netherlands? Sign up through the form down here.

.