Nieuws

Petitie: supermarkt voor bewoners van de Uithof

03 mei 2019

Nog steeds is er geen normale betaalbare supermarkt op de Uithof. En bewoners moeten ver fietsen om hun boodschappen te doen. Er zijn plannen voor het bouwen van een nieuwe supermarkt bij de Archimedeslaan (Rijnsweerd, vlakbij de Uithof). Maar het gaat nog een paar jaar duren totdat deze er is. Daarom willen wij dat geïnvesteerd wordt in een tijdelijke supermarkt bij de Archimedeslaan die groot genoeg is en betaalbare producten verkoopt. Teken de petitie en deel ‘m met al je vrienden, zodat bewoners van de Uithof normaal hun booschappen kunnen doen! >>https://superbijdearchimeslaan.petities.nl/<<

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023