Campagne

Campagne-update #1: Update van de Campagnecommissie

25 januari 2021

Schrijver: Kiete Schmitt

Beste DWARSers,

Namens onze Campagnecommissie geef ik jullie een update over waar we tot nu toe mee bezig zijn.

DWARS Amsterdam gaat natuurlijk campagne voeren voor GroenLinks, want op 17 maart 2021 zijn alweer de Tweede Kamerverkiezingen. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren hun stem laten horen!

Een aantal weken geleden is campagnecommissievoorzitter Margo samen met een groepje andere DWARSers begonnen met het doorspitten van het verkiezingsprogramma van GroenLinks. We zijn diep onder de indruk van de plannen van GroenLinks dit jaar! De voor DWARS belangrijkste thema’s hebben we eruit gepakt en samengevat. Campagnecommissielid Koen heeft op de DWARS Amsterdam website tien belangrijke standpunten uit het verkiezingsprogramma gezet, dus neem vooral een kijkje!

We willen ook een aantal activiteiten voor jullie organiseren. Zo zijn we bezig om een panelgesprek te organiseren in samenwerking met GroenLinks Amsterdam. Hierover zal binnenkort meer info komen, maar bereid je voor op een interessant gesprek met kandidaat-Kamerleden.

De komende tijd kun je op onze socials content over de campagne verwachten. Ook gaan we jullie via WhatsApp opdrachtjes geven zodat je je vrienden en familie kunt vertellen waarom ze dit zeker dit jaar op GroenLinks moeten stemmen!

We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Dus vind jij dit ook belangrijk? Doe dan vooral mee! Je bent altijd welkom om ideeën door te geven of bij een vergadering aan te sluiten!

We hopen je hiermee enigszins geïnformeerd en gemotiveerd te hebben over de werkzaamheden van de campagnecommissie en zullen jullie binnenkort weer nieuwe updates geven!

Groetjes van de Campagnecommissie van DWARS Amsterdam

Gerelateerd Nieuws

Campagne

Referendum Hoofdgroenstructuur

Op 6 juni laten de inwoners van Amsterdam niet alleen hun stem horen over de Europese Verkiezingen, …

31 mei 2024
Blogs, Campagne

Vechten Voor Jouw Duurzame, Eerlijke en Inclusieve Toekomst

English follows Dutch
Schrijver: Renzo Gort
Op 15 maart is het weer zover, we gaan weer stemmen. D…

06 februari 2023
Blogs, Campagne

Crash course gemeenteraad

Schrijver: Annika van den Brink

The following blog is (for now) in Dutch. However, in the Netherl…

24 januari 2022