Welkom bij DWARS Noord-Holland – Flevoland!

For English, go to Welcome to DWARS Noord-Holland – Flevoland!


Wil je zien of DWARS iets voor je is?

Hoi! We heten je van harte welkom bij DWARS Noord-Holland – Flevoland! Ben je geïnteresseerd in onze beweging en wil je zien of DWARS iets voor je is? We organiseren veel verschillende activiteiten waar je je als (nieuw) lid makkelijk bij kan aansluiten. Een paar keer in het jaar organiseren we ook een specifieke nieuweledenavond, maar daar hoef je echt niet op te wachten. Tussentijds hebben we namelijk een heleboel geweldige activiteiten gepland staan! Kijk eens in de agenda of er iets is waar je wel bij zou willen zijn.

Al deze evenementen zijn vrij toegankelijk, ook als je (nog) geen lid bent!

Kijk voor updates ook eens op onze Instagram, en Twitterpagina’s. Ook kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, en zijn er twee Whatsappgroepen.

Over ons

Wat is DWARS?

DWARS, GroenLinkse Jongeren is de onafhankelijke jongerenorganisatie van GroenLinks. Het landelijke hoofdkantoor van DWARS is gevestigd aan de St. Jacobsstraat 12 in Utrecht. De dagelijkse leiding van DWARS is in handen van het landelijk bestuur. De vereniging heeft als doel mensen op een gezellige manier kennis te laten maken met politiek. Daarnaast proberen we via contact met GroenLinks, berichten in de media en acties de Nederlandse politiek te beïnvloeden.

Wat is DWARS Noord-Holland – Flevoland?

DWARS Noord-Holland – Flevoland is de grootste afdeling van DWARS. Het is dé politieke jongerenorganisatie voor Noord-Holland en Flevoland die allerlei verschillende soorten jongeren vertegenwoordigt op zowel de groene als linkse bewegingen. Laat je stem horen door onze acties en campagnes, of vind een nieuw thuis via onze verschillende activiteiten en meet-ups. Op deze website kan je meer informatie vinden over ons bestuur, commissies en regiogroepen evenals onze agenda en contactgegevens!

Wil je langskomen en ons sfeer proeven?

Wil je gewoon eens komen sfeer proeven? Kies een leuke activiteit uit! We organiseren een paar keer per jaar een nieuweledenavond. Daarnaast hebben we verschillende inhoudelijke als gezelligheidsactiviteiten waar je makkelijk bij aan kan schuiven. Deze activiteiten zijn geweldig om op een laagdrempelige manier betrokken te raken bij Groene en Linkse politiek en tegelijkertijd nieuwe DWARS’ers leren kennen.

Al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk, ook als je (nog) geen lid bent!

Wil je op de hoogte blijven?

Zoals eerder gezegd kan je op verschillende manieren op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in de afdeling. Volg onze Instagram, en X-pagina’s voor aankondigen, die je ook kan vinden in de Whatsappgroepen. Daarnaast kun je je abonneren op de nieuwsbrief, voor alle maandelijkse updates, en de notulenspin, waarin je meeleest wat er tijdens de bestuursvergaderingen wordt besproken.

Wil je verder actief worden?

Word dan lid van DWARS! Je kan ook actief worden bij onze commissies (we hebben er 5!), en misschien kom je wel een keer in het bestuur terecht. Meer informatie is hier te vinden.

Heb je nog vragen of wil je contact met ons opnemen?

Je kan ons (of een specifiek bestuurslid) mailen. Een contactformulier en contactgegevens van de bestuursleden kan je vinden op onze contactpagina.