Open vergaderingen

Op deze pagina kun je je aanmelden voor onze open bestuursvergaderingen. Deze vinden elke twee weken plaats op donderdagen van 19:00 tot 21:00 in CREA, aan de Nieuwe Achtergracht 170 in Amsterdam. De eerstvolgende vergadering vindt plaats op donderdag 23 mei. We nodigen je van harte uit om aan te sluiten bij deze vergaderingen, mee te denken en mee te beslissen! Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier.

Daarnaast vergaderen we sinds begin 2024 met een nieuwe opzet: de puntenmarkt! Hierbij kun je als lid punten inbrengen waarvan je het belangrijk vindt dat wij als bestuur die bespreken op de eerstvolgende vergadering. Deze punten worden dan toegevoegd aan de agenda, wat betekent dat wij het er hoe dan ook over gaan hebben. We verwachten dan wel dat je bij de vergadering aanwezig bent.

In de week van een open vergadering kun je vanaf maandag op deze pagina punten inbrengen en je aanmelden voor de open vergadering. Woensdag is de laatste kans om punten in te brengen voor de vergadering op donderdag, de puntenmarkt sluit dan om 13:00.

Meer informatie over de nieuwe opzet vind je hier.