Word actief

For English, go to Get involved.


Wil je actief worden bij DWARS Noord-Holland – Flevoland, maar weet je niet goed hoe? Hier vind je de antwoorden! Je kan je namelijk op verschillende manieren inzetten voor de afdeling!

Activiteiten

Ten eerste kan je eens een activiteit bezoeken; op onze Instagram, en Twitterpagina’s en de agenda vind je de aanstaande activiteiten.

Al deze evenementen zijn vrij toegankelijk, ook als je (nog) geen lid bent!

Commissies

Ten tweede kan je je voegen bij een van de commissies. Nu hebben we de Diversiteitscommissie (DivCo), de Acties & Campagnes Commissie (AcCie), de Cultuur Commissie (CuCo), Commissie Lokale Politiek en de Internationaalcommissie (Intercom). Ben je geïnteresseerd en wil je lid worden van één (of meerdere) commissies? Info over elke commissie en contactgegevens zijn hier te vinden.

Mailinglist, nieuwsbrief en Whatsappgroep 

Tenslotte zijn er meerdere manieren om op de hoogte te blijven van wat er speelt bij DWARS Noord-Holland – Flevoland. Naast Instagram, Twitter en de website kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook kun je aanmelden voor de notulenspin. Je ontvangt dan de notulen van de bestuursvergaderingen (die je ook zelf mag bijwonen!). Ook hebben we twee Whatsappgroepen.