Nieuws

Vacature voorzitter Acties en Campagne Commissie

12 januari 2018

(+/- 3 uur per week)

DWARS Amsterdam heeft het afgelopen jaar de Acties en Campagne Commissie (ACCO) opgericht, met als doel de straat op te gaan met leuke acties om aandacht te vragen voor zaken die wij als GroenLinkse jongeren belangrijk vinden. De commissie bestaat uit negen actieve leden die staan te popelen om actie te voeren. Wij zijn op zoek naar een voorzitter die bereid is een aantal uur per week te investeren om onder andere vergaderingen te plannen en te leiden. Ben jij een persoon die een passie heeft voor acties en ben je in staat het beste uit de commissie te halen? Stuur dan een mail naar fabrice.amsterdam@dwars.org! De deadline om te reageren op deze vacature is 25 januari 2018.

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Word afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 16 juni! Solliciteren doe je door een mailtje te stur…

19 mei 2021
Nieuws

DWARS Amsterdam zoekt nieuw bestuur!

Aankomend jaar (2020-2021) heeft DWARS Amsterdam weer een nieuw bestuur nodig! Daarom zijn wij op zo…

18 mei 2020
Nieuws

[Persbericht] Jongerenorganisatie GroenLinks met eigen lijst naar gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam

AMSTERDAM, 1 april 2020 – DWARS Amsterdam, de lokale politieke jongerenorganisatie gelieerd aan Groe…

01 april 2020