Zomer-AAV

For English, go to Summer-GA


Op donderdag 20 juni vind de Zomer-AAV (Algemene Afdelingsvergadering) van DWARS Noord-Holland – Flevoland  alweer plaats. Op deze AAV verkiezen wij een nieuw bestuur, de voorzitters van vijf commissies, en legt het bestuur verantwoording af. Hieronder vind je de vacatures voor het bestuur en de commissies. In de vacatures vind je informatie over de functies, en hoe je kunt solliciteren. Je kan solliciteren bij de Zoekcommissie tot maandag 17 juni, ook kun je kandideren op de AAV zelf. Andere belangrijke data voor solliciteren vind je ook via de link.

Ook behandelen we op deze AAV verschillende moties en wijzigingsvoorstellen, die mogelijk effect hebben op de afdeling en de afdelingsdocumenten. Vragen over de verantwoordingen van het bestuur kun je op de AAV zelf stellen, maar ook al van tevoren.

Ook als je nog niet goed bekend bent met DWARS of DWARS Noord-Holland – Flevoland ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen binnen onze afdeling. Via onze website kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief en de appgroepen, zodat je niets mist van onze toffe activiteiten en bezigheden.