Doe mee,Nieuws

DWARS Amsterdam zoekt nieuw bestuur!

18 mei 2020

Aankomend jaar (2020-2021) heeft DWARS Amsterdam weer een nieuw bestuur nodig! Daarom zijn wij op zoek naar jou. Als bestuurslid bij de afdeling Amsterdam krijg je de kans om je een jaar lang in te zetten voor DWARS en je DWARSe idealen. Het is een super leuke ervaring waarbij je veel kennis, vaardigheden en ervaring opdoet en nieuwe mensen ontmoet. In het afdelingsbestuur is bovendien volop ruimte voor al je toffe ideeën!

Bestuursleden worden verkozen door de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) op vrijdag 26 juni. Zolang je lid bent of lid wil worden van DWARS, zijn er verder geen eisen (zoals leeftijd of opleidingsniveau) verbonden aan een bestuursfunctie. Ervaring is niet nodig, een goede dosis enthousiasme is genoeg! We moedigen dan ook nadrukkelijk iedereen die zich graag (meer) wil inzetten voor de vereniging aan om te solliciteren.

Benieuwd naar de verschillende bestuursfuncties? Volg deze link voor meer informatie: https://dwars.org/amsterdam/vacatures-bestuur-2020-2021/

Ben je enthousiast? Stuur dan een korte motivatie naar zoekcommissie.amsterdam@dwars.org. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden!

Heb je daarna nog verdere vragen? De Zoekcommissie is ook bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kan de Zoekcommissie je helpen als je bijvoorbeeld twijfelt of een bestuursfunctie iets voor jou is of als je advies wil over welke functie het beste bij jou past!

Gerelateerd Nieuws

Blogs, Doe mee

Het Volgende Bestuur

Het bestuur van DWARS Amsterdam is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de afdeling. Al…

13 maart 2023
Doe mee

Solliciteer voor afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 23 november.

Solliciteren doe je door een mailtje …

15 oktober 2021
Doe mee

Word afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 16 juni! Solliciteren doe je door een mailtje te stur…

19 mei 2021