Activiteiten,Nieuws

Mededeling: t/m 1 juni alleen online activiteiten bij DWARS Amsterdam

26 maart 2020

In onze vorige update werd vermeld dat alle activiteiten bij DWARS Amsterdam tot en met 31 maart worden afgelast. Vanwege de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 wordt deze maatregel doorgetrokken tot en met 1 juni. Het is nog onduidelijk of en welke afgelaste evenementen naar een ander moment kunnen worden geplaatst.

In de tussentijd hebben wij gewerkt aan het samenstellen van een heuse ‘Quarantaine Agenda’. Deze bestaat uit verschillende activiteiten waar iedereen gewoon op afstand, online, aan kan deelnemen. Voor de komende paar weken ziet de agenda er als volgt uit (zie afbeelding hieronder). Meer informatie vind je terug bij de evenementen in de agenda op onze website. We hopen jullie van harte terug te zien…via onze

Gerelateerd Nieuws

Activiteiten, Nieuws

Een belangrijk bericht van het Bestuur (omtrent COVID-19)

Beste DWARSers,

Het bestuur van DWARS Amsterdam heeft een lastige, maar helaas nodige besliss…

09 oktober 2020
September in actie!
Activiteiten

AcCie in actie: de Voedselbank

De Actiecommissie heeft een actie opgezet voor de Voedselbank in Amterdam Noord. Voor veel mensen di…

28 september 2020
Doe mee, Nieuws

DWARS Amsterdam zoekt nieuw bestuur!

Aankomend jaar (2020-2021) heeft DWARS Amsterdam weer een nieuw bestuur nodig! Daarom zijn wij op zo…

18 mei 2020