Activiteiten,Nieuws

Mededeling: bijeenkomsten t/m 31 maart afgelast vanwege corona

13 maart 2020

In lijn met de maatregelen van DWARS landelijk zullen de aankomende activiteiten tot en met 31 maart geen doorgang vinden. We zijn momenteel druk bezig om voor alle afgelaste evenementen een passende oplossing te vinden.

Enkele evenementen zullen in alle waarschijnlijkheid verplaatst worden naar een later moment. Dat geldt voor de Privilegetraining met de Commissie Diversiteit, DWARS Amsterdam x Rialto: The Forum, en het Amsterdamse PJO-debat. Hou onze agenda in de gaten om op de hoogte te blijven.

Het is onze intentie om een evenement rondom het samenreizen naar het GroenLinks Congres en deelname aan de Antiracismedemonstratie op te zetten zodra hiervoor nieuwe data bekend zijn gemaakt.

Geplande vergaderingen van het bestuur en de commissies zullen online voortgezet worden. Wil je deelnemen aan de open bestuursvergadering van dinsdag 17 maart? Zorg dan dat je je aanmeldt via de website. Een uitnodiging voor de online vergadering ontvang je dan per e-mail.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar: amsterdam@dwars.org

Stay safe!

Gerelateerd Nieuws

Activiteiten, Nieuws

Een belangrijk bericht van het Bestuur (omtrent COVID-19)

Beste DWARSers,

Het bestuur van DWARS Amsterdam heeft een lastige, maar helaas nodige besliss…

09 oktober 2020
September in actie!
Activiteiten

AcCie in actie: de Voedselbank

De Actiecommissie heeft een actie opgezet voor de Voedselbank in Amterdam Noord. Voor veel mensen di…

28 september 2020
Doe mee, Nieuws

DWARS Amsterdam zoekt nieuw bestuur!

Aankomend jaar (2020-2021) heeft DWARS Amsterdam weer een nieuw bestuur nodig! Daarom zijn wij op zo…

18 mei 2020