Doe mee

Vacature Voorzitter Commissie Diversiteit

08 april 2018

(+/- 3 uur per week)

De commissie diversiteit is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Deze commissie is opgericht om onze contacten met allerlei organisaties in Amsterdam te versterken: wat speelt er bij hen en hoe kunnen we misschien samenwerken? Ook organiseert de commissie diversiteit evenementen rondom het thema diversiteit. De voorzitter is verantwoordelijk voor het organiseren van de vergaderingen en het aansturen van de commissie. We zoeken iemand die bereid is tijd in de commissie te steken, affiniteit heeft met het onderwerp diversiteit, een eigen stem heeft, maar ook een platform voor anderen wil faciliteren. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die het DWARS Amsterdam team diverser maakt, op het gebied van gender, seksuele oriëntatie en/of etnische achtergrond. Heb je interesse? Leuk! Stuur dan even een mailtje met een korte motivatie naar fatin.amsterdam@dwars.org. De deadline om te reageren op deze vacature is 8 juni 2018.

Gerelateerd Nieuws

Blogs, Doe mee

Het Volgende Bestuur

Het bestuur van DWARS Amsterdam is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de afdeling. Al…

13 maart 2023
Doe mee

Solliciteer voor afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 23 november.

Solliciteren doe je door een mailtje …

15 oktober 2021
Doe mee

Word afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 16 juni! Solliciteren doe je door een mailtje te stur…

19 mei 2021