Doe mee

Vacature voorzitter Acties en Campagne Commissie

12 januari 2018

(+/- 3 uur per week)

DWARS Amsterdam heeft het afgelopen jaar de Acties en Campagne Commissie (ACCO) opgericht, met als doel de straat op te gaan met leuke acties om aandacht te vragen voor zaken die wij als GroenLinkse jongeren belangrijk vinden. De commissie bestaat uit negen actieve leden die staan te popelen om actie te voeren. Wij zijn op zoek naar een voorzitter die bereid is een aantal uur per week te investeren om onder andere vergaderingen te plannen en te leiden. Ben jij een persoon die een passie heeft voor acties en ben je in staat het beste uit de commissie te halen? Stuur dan een mail naar fabrice.amsterdam@dwars.org! De deadline om te reageren op deze vacature is 25 januari 2018.

Gerelateerd Nieuws

Blogs, Doe mee

Het Volgende Bestuur

Het bestuur van DWARS Amsterdam is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de afdeling. Al…

13 maart 2023
Doe mee

Solliciteer voor afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 23 november.

Solliciteren doe je door een mailtje …

15 oktober 2021
Doe mee

Word afdelingsbestuur 2021-2022!

De deadline voor de vacatures is verlengd naar 16 juni! Solliciteren doe je door een mailtje te stur…

19 mei 2021