Geen categorie

DWARS Groningen presenteert: de DWARSligger

08 juni 2021

Met gepaste trots onthult de Redactie van DWARS Groningen de eerste editie van de DWARSligger – een magazine voor en door DWARS Groningen! De Redactie heeft keihard gewerkt aan dit tijdschrift vol artikelen, interviews en opiniestukken. We gaan hem deze week bij zoveel mogelijk DWARSers die in de stad Groningen wonen bezorgen, en mensen buiten de stad krijgen hem via de post, dus hou je brievenbus of deurmat goed in de gaten!

Omdat we niet zeker zijn of de adressen die bij ons bekend zijn nog steeds kloppen, willen we je vragen in dit formulier je adres door te geven. Dan weet je zeker dat je gegevens bij DWARS kloppen en krijg je vanaf nu elke editie van de DWARSligger gratis thuisbezorgd. En dat wil je echt niet missen! Dus laat hier even je adres achter:

Naam
Address
Privacyvoorwaarden(Vereist)

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

DWARS Groningen zoekt commissieleden!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dus starten de commissies ook weer op! Daarom is DWARS Gro…

12 september 2022
Geen categorie

Solliciteer nu voor het bestuur van DWARS Groningen!

Het is weer zover, de bestuurssollicitaties voor bestuursjaar 2022/2023 zijn open! Lijkt het jou leu…

03 april 2022
Geen categorie

DWARS Groningen zoekt bestuursleden!

DWARS Groningen is per direct op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden, namelijk: Voorzitter en bestuursl…

20 maart 2022