Word actief in de Jongerencampagne! De campagnetijd voor de gemeenteraadsverkiezingen is aangebroken. Dat betekent dat de handen uit de mouwen moeten! En we kunnen jouw hulp goed gebruiken! DWARS speelt..

Lees meer

Have you received this letter? ✉️ It is the voting pass for the municipal elections! And a lot of internationals can vote too! Are you an EU citizen, or have you been living in the Netherlands..

Lees meer

Gisteravond hebben we weer Links geluld samen met de Jonge Socialisten en PINK. We begonnen de avond met een zeer interessante lezing over seksisme in de media door Simone Broekman van PINK en het Groningen..

Lees meer

1 2 3 41

LWelkom bij DWARS Groningen

DWARS is een organisatie voor en door jongeren die zich betrokken voelen bij groene en linkse politiek.

Wil jij meehelpen, meedenken of gewoon meegenieten? Neem dan eens contact met ons op.

Of het nu is bij een vergadering of een actie, DWARS Groningen staat altijd open voor nieuwe leden.

LKledinginzameling voor vrouwen tippelzone

Op het GroenLinkspand zamelen we kleding, schoenen en accessoires in voor de vrouwen die werkzaam zijn op de Groningse tippelzone. Gonnie van stichting Straatmadelief heeft aangegeven dat deze vrouwen dit hard nodig hebben. Neem daarom bij de aankomende activiteiten alle kleren, schoenen en accessoires die je niet meer draagt mee naar het pand, zodat we iets voor deze vrouwen kunnen betekenen!