Vandaag hebben de laatste flyeraars keihard hun best gedaan om voorbijgangers te overtuigen om "nee" te stemmen bij het referendum over de Wiv: de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Alle flyers..

Lees meer

De afgelopen maanden hebben we met z'n allen kilo's kleding ingezameld voor de vrouwen die werkzaam zijn op de tippelzone. Gedurende de inzamelperiode kregen we van verschillende DWARS-leden de vraag ze..

Lees meer

1 2 3 31

LWelkom bij DWARS Groningen

DWARS is een organisatie voor en door jongeren die zich betrokken voelen bij groene en linkse politiek.

Wil jij meehelpen, meedenken of gewoon meegenieten? Neem dan eens contact met ons op.

Of het nu is bij een vergadering of een actie, DWARS Groningen staat altijd open voor nieuwe leden.

LKledinginzameling voor vrouwen op de tippelzone

Er staan een aantal prachtig versierde dozen op het pand waarin wij kleding, schoenen en accessoires inzamelen voor de vrouwen die werkzaam zijn op de Groningse tippelzone. Gonnie van stichting Straatmadelief heeft aangegeven dat deze vrouwen dit hard nodig hebben. Neem daarom bij de aankomende activiteiten alle kleren, schoenen en accessoires die je niet meer draagt mee naar het pand, zodat we iets voor deze vrouwen kunnen betekenen!

LInzameling fleecedekens

Naast kleding zamelen we nu ook fleecedekens in! We willen proberen zo min mogelijk gebruik te maken van de gaskachels op het pand, uit solidariteit met de Groningers die leiden onder de gaswinning en met oog op duurzaamheid. Daarom willen we wanneer het weer wat frisser wordt allereerst gebruik maken van fleecedekens voordat we de kachel aandraaien! Doe dus wanneer het koud is een dikkere trui aan en neem bij de aankomende activiteiten fleecedekens die je niet meer gebruikt mee naar het pand!