Geen categorie

DWARS Groningen zoekt commissieleden!

12 september 2022

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dus starten de commissies ook weer op! Daarom is DWARS Groningen op zoek naar nieuwe commissie leden!

Actief worden bij een commissie is de perfecte manier om andere DWARSers beter te leren kennen, maar er valt ook een heleboel te leren: het organiseren van activiteiten en evenementen, hoe je activistisch wordt, het schrijven van een goed artikel of het verdiepen in de lokale politiek! De commissies die we hebben zijn erg divers, dus er is voor elk wat wils.

DeĀ GezelCieĀ is een commissie die, zoals de naam ook al zegt, regelmatig gezelligheidsactiviteiten zal organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een kledingruil, een mysterie-avond of een feestdagenavond. Bovendien organiseert de GezelCie ook onze DWARSe boekenclub!

DeĀ RedactieĀ van DWARS Groningen is een commissie die er vooral is om elkaar te helpen met het schrijven van artikelen en opiniestukken. Zo ga je samen aan de slag met de DWARSligger, het krantje van DWARS Groningen. Hiernaast houdt de commissie de leden op de hoogte van wat er zich afspeelt in de gemeentepolitiek, door contact te hebben met GroenLinks en de PolitiCie. Verder helpen de Redactieleden elkaar met het schrijven van opiniestukken: je kunt hier dus je maatschappij-kritische ei kwijt! Zo kun je bij de Redactie van elkaar leren en kun je shinen met eventuele publicaties en natuurlijk de DWARSligger.

DeĀ PolitiCie is eenĀ  commissie die zich bezig houdt met de lokale politiek in Groningen. Leden van deze commissie houden zich bezig met wat er speelt in de lokale politiek. Zo krijgen ze de kans om mee te vergaderen met verschillende GroenLinks-organen in Groningen. Het is de perfecte manier om meer te weten te komen over hoe de lokale politiek in zijn werk gaat en zelf invloed hierop uit te oefenen. Dus als jij interesse hebt om je meer bezig te houden met GroenLinks en de onderwerpen die momenteel spelen, is dit iets voor jou!

Heeft een van de commissies je interesse gewekt? Dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier en nemen wij contact met je op voor meer informatie!

Aanmelden Commissies