Geen categorie

DWARS Groningen wint afdelingsprijs ?

16 juni 2020

Tijdens het online zomercongres op 15 juni is DWARS Groningen de lokale afdeling van het jaar geworden! Onze afdeling werd genomineerd vanwege de uitgebreide structuur in de afdeling met commissies die goed lopen. We zijn erg trots op het mogen ontvangen van deze prijs, maar vooral op alle leden van de afdeling die dit mogelijk hebben gemaakt.

Eva (intern coördinator van DWARS Groningen) nam tijdens het congres de prijs in ontvangst voor ons. Zij was fysiek aanwezig op het congres omdat zij daar was voor de verkiezing van het hoofdredacteurschap van OverDWARS. Dubbel feest, want Eva is nu hoofdredacteur!

We kijken terug op een bijzonder, maar vooral geslaagd congres. We hopen de leden van DWARS Groningen snel weer online te kunnen zien tijdens een van de laatste activiteiten van dit jaar om dit feestje samen te vieren!

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

DWARS Groningen zoekt commissieleden!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dus starten de commissies ook weer op! Daarom is DWARS Gro…

12 september 2022
Geen categorie

Solliciteer nu voor het bestuur van DWARS Groningen!

Het is weer zover, de bestuurssollicitaties voor bestuursjaar 2022/2023 zijn open! Lijkt het jou leu…

03 april 2022
Geen categorie

DWARS Groningen zoekt bestuursleden!

DWARS Groningen is per direct op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden, namelijk: Voorzitter en bestuursl…

20 maart 2022