Welkom bij DWARS Amsterdam!

For English, go to Welcome to DWARS Amsterdam!


Wil je zien of DWARS iets voor je is?

Hoi! We heten je van harte welkom bij DWARS Amsterdam! Ben je geïnteresseerd in onze beweging en wil je zien of DWARS iets voor je is? We organiseren een kennismakingsavond elke twee maanden. Tussentijds hebben we een heleboel geweldige acties en evenementen gepland voor de komende maanden!

Wil je op de hoogte blijven? Op onze Instagram, Facebook en agendapagina’s vindt je onze aanstaande activiteiten. Al deze evenementen zijn vrij toegankelijk, ook als je (nog) geen lid bent!

Ook kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, en is er een Whatsappgroep.

 

Over ons

Wat is DWARS?

DWARS, GroenLinkse Jongeren is de onafhankelijke jongerenorganisatie van GroenLinks. Het landelijke hoofdkantoor van DWARS is gevestigd aan de Oudegracht in Utrecht. De dagelijkse leiding van DWARS is in handen van het landelijk bestuur. De vereniging heeft als doel mensen op een gezellige manier kennis te laten maken met politiek. Daarnaast proberen we via contact met GroenLinks, berichten in de media en acties de Nederlandse politiek te beïnvloeden.

 

Wat is DWARS Amsterdam?

DWARS Amsterdam is de Amsterdamse afdeling van DWARS. Het is dé politieke jongerenorganisatie binnen de Metropoolregio Amsterdam die allerlei verschillende soorten jongeren vertegenwoordigt op zowel de groene als linkse bewegingen. Laat je stem horen door onze acties en campagnes, of vind een nieuw thuis via onze verschillende evenementen, meet-ups en borrels. Op deze website kan je meer informatie vinden over ons bestuur, commissies en regiogroepen evenals onze agenda en contactgegevens!

 

Wil je langskomen en ons sfeer proeven?

Wil je gewoon eens komen sfeer proeven? Kom dan naar onze kennismakingsavond! We organiseren een kennismakingsavond elke twee maanden.

Tijdens deze avond zullen we meer vertellen over wat we doen bij DWARS Amsterdam, de evenementen die we organiseren en de commissies waarbij je actief kunt worden. Ook kun je kennismaken met actieve DWARS’ers!

 

Wil je op de hoogte blijven?

Zoal hierboven vermeld,  kan je dat in verschillende manieren! Op onze Instagram-, Facebook– en agendapagina’s vindt je onze aanstaande activiteiten. Al deze evenementen zijn vrij toegankelijk, ook als je (nog) geen lid bent!

Ook kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, en is er een Whatsappgroep.

 

Wil je verder actief worden?

Word dan lid van DWARS! Je kan ook actief worden bij onze commissies en regiogroepen. Meer informatie is hier te vinden.

 

Heb je nog vragen of wil je contact met ons opnemen?

Je kan ons (of een specifiek bestuurslid) mailen. Een contactformulier en contactgegevens van de bestuursleden kan je vinden op onze contactpagina.