Nieuws

DWARSe tips voor thuis ❤️

22 maart 2020

Normaal proberen wij als bestuur je naar al onze activiteiten te lokken, maar vandaag vragen we je: blijf vooral thuis.

We snappen dat het moeilijk is om de hele tijd maar binnen te blijven. Vandaar hier enkele tips om in deze rare tijden toch je tijd goed door te brengen.

Meld je aan voor het DWARS bestuur!

Gebruik je vrije tijd om een motivatiebrief te schrijven (deadline 17 mei). Lijkt het je wel interessant maar wil je eerst nog wat meer weten? Aarzel niet om een van de bestuursleden (Larissa, Joppe, Jonathan, Jamie en Manon) een berichtje te sturen!

Houd sociaal contact: spelletjesavond donderdag de 26e 19:30

  • Donderdag 19:30 hebben we weer een spelletjesavond. ? Met behulp van Discord gaan we spelletjes zoals pictionary en Cards against humanity spelen. Stuur ons een mailtje voor de link.
  • Kijk samen met anderen een Netflix film/serie: https://www.netflixparty.com
  • Blijf op de hoogte hoe andere DWARSers hun tijd besteden in onze discussie chatgroep (stuur ons een mailtje om toegevoegd te worden).
  • Doe mee met het online Activist Handbook project.

Blijf in beweging

Je dagelijkse sessie bij de sportschool vervangen met een Netflix serie is niet goed voor je gezondheid. Blijf in beweging door bijvoorbeeld je kamer eens een grondige schoonmaakbeurt te geven. ? En in dit artikel vind je 12 oefeningen voor binnen die je in 7 minuten kan doen.

Vermaak

Luister naar een podcasts van bijvoorbeeld The EuropeansDe Correspondent en natuurlijk die van OverDWARS. Luister ook eens naar onze eigen afdelingsafspeellijst op Spotify: DWARS, maar toch wel erg lekker. En lees een boek zoals A History of The World om Seven Cheap Things. Of lees Jesse’s boek De Empatische Samenleving – daar ben je wel vrij snel door heen helaas.

Zelfstudie

Nu het Verenigd Koninkrijk de EU toch echt heeft verlaten, wordt het misschien tijd om ons Frans en Duits een beetje bij te spijkeren met Duolingo. En als je dan toch productief bezig bent: houd je brein scherp met een app zoals Lumosity.

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

DWARS Rotterdam-Rijnmond viert haar verjaardag bij Paleis Huis ten Bosch

DWARS Rotterdam-Rijnmond viert feest, en de koning betaalt!

Vandaag is het Koningsdag,. Hij wordt…

27 april 2023
Actie, Activiteit, Nieuws

Woonopstand: Politiegeweld en Solidair Protesteren

De Woonopstand van 17 oktober 2021 in Rotterdam begon gemoedelijk. Om 14:00 uur stroomde een kleine …

18 oktober 2021
Nieuws

Maatregelen COVID-19

In verband met COVID-19 is naar advies van het landelijk DWARS bestuur besloten al onze evenementen …

13 maart 2020