Nieuws

DWARS Rotterdam-Rijnmond viert haar verjaardag bij Paleis Huis ten Bosch

27 april 2023

DWARS Rotterdam-Rijnmond viert feest, en de koning betaalt!

Vandaag is het Koningsdag,. Hij wordt gevierd in Rotterdam, en dat mag wat kosten. De Gemeente Rotterdam trekt 4 miljoen euro uit om de man met de hoogste uitkering van het land een feestelijke dag te kunnen bezorgen.

Nu zouden we daar iets van kunnen vinden, maar we hebben besloten dat niet te doen. We geven de koning liever de gelegenheid om iets terug te doen. Vandaar dat we de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) een mailtje hebben gestuurd met de aankondiging van ons feestje. DWARS RR bestaat dit jaar namelijk 15 jaar, dus we hebben wat te vieren!

Het feestje zal aardig in de kosten lopen. We hebben echter begrepen dat we niet op de kleintjes hoeven te letten, dus voor het gemak hebben we een schatting van de kosten gegeven. Toevallig zo’n 4 miljoen euro.

 

Lees hieronder het bericht aan Zijne Majesteit: