Tijdens de AAV van vorige week donderdag hebben de leden van DWARS Rotterdam-Rijnmond een nieuw bestuur gekozen. Justine mag doorgaan als voorzitter van onze afdeling en Huub en Marijn zijn herkozen..

Lees meer

In deze reader kun je alle informatie vinden die je nodig hebt voor de Algemene Afdelingsvergadering van donderdag 5 juli. Je vind hierin de agenda voor deze avond, de verantwoordingen van het huidige..

Lees meer

1 2 3 12

LDWARS Rotterdam-Rijnmond

DWARS is de jongerenorganisatie van GroenLinks en organiseert regelmatig borrels en activiteiten. DWARS wil niet alleen de partij verjongen, maar wil ook aan Rotterdam laten zien wat voor frisse partij GroenLinks is. DWARS Rotterdam bestaat uit een bestuur van vijf man sterk, een kerngroep van actieve leden, en daarnaast zijn er drie commissies actief, de Debatcommissie, de Filmcommissie en de Wandelcommissie. Deze clubs vergaderen regelmatig. Daarnaast gaan we af en toe samen eten bij iemand thuis of de kroeg in. Daarbij bespreken we uiteraard de laatste roddels, politiek incorrecte praat en smeden we snode plannen.

Ben je jong en vrijzinnig-links, jong en groen, jong en sociaal-liberaal en/of jong en kosmopolitisch? Neem dan contact op en doe een keertje mee met eten of kom naar een borrel. Heb je ideeën om een politiek café, debat, actie, borrel, etcetera te organiseren? Wil je meedenken met de fractie of wethouder? Via DWARS kan het.