Actie

Nacht van de Vluchteling 2020!

27 februari 2020

Doe met ons mee voor vluchtelingen wereldwijd!

Tijdens de nacht van 20 juni 2020 vindt de elfde editie van nacht van de vluchteling plaats. Hierbij volgen duizenden deelnemers in het midden van de nacht een “vluchtelingenroute” om geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen. Dit jaar doen we als DWARS ook mee. Meer info over het evenement vind je hier. ??????

Om ons voor te bereiden gaan we oefenen door tussen nu en 20 juni een paar keer een route te volgen. Dit doen we samen met andere DWARSERS. Kijk hier voor meer info!

We volgen de 40 km route tussen Rotterdam en Den Haag, je hoeft echter niet persé het hele stuk mee te doen. Het startschot is zaterdagnacht om 00.00, de verwachte aankomsttijd voor deelnemers die de volledige 40 km doen is ergens op zondagochtend. Meer info over de route vind je hier.

 

Wil je meedoen of bijdragen? Kijk hier. ?

English:

Join-in for refugees all over the world!

The eleventh edition of Night of the Refugees will take place on June 20th, 2020. Thousands of participants will follow a “refugee route” through the night to raise money for emergency aid for refugees. This year  DWARS is joining in. More info about the event can be found here. ??????

To prepare, we will practice by following a route a few times between now and June 20th. We’ll be doing this together with other DWARSERS. Click here for more info!

We’ll be following the 40 km route between Rotterdam and The Hague, although you dont have to join us for all of it. The start is Saturday night at 00.00; the expected arrival time for participants who’re doinf the full 40 km is somewhere on Sunday morning. More info about the route can be found here.

 

Do you want to join us or donate? Click here. ?

Gerelateerd Nieuws

Actie, Activiteit, Nieuws

Woonopstand: Politiegeweld en Solidair Protesteren

De Woonopstand van 17 oktober 2021 in Rotterdam begon gemoedelijk. Om 14:00 uur stroomde een kleine …

18 oktober 2021
Actie

DWARS voert campagne met GL Rotterdam

Ook DWARS’ers hebben zich gisteren volop ingezet om campagne te voeren voor GL. Heerlijk weertje en …

05 maart 2017
Actie

Actie voor Afvalscheiding Rotterdam

De jongeren van DWARS Rotterdam-Rijnmond (jongerenafdeling van GroenLinks) hebben op zaterdag 18 ju…

18 juli 2016