Nieuws

Nieuwe Commissies!

06 januari 2020

Het viel ons al een tijdje op dat de drie (oude) commissies: de debatcommissie, de wandelcommissie en de filmcommissie niet heel veel activiteit vertoonde. Om dit op te lossen hebben we een tijdje terug op een ledenvergadering besloten om deze drie commissies samen te voegen tot één commissie: de evenementencommissie. Samen met de actiecommissie betekent dat dat we in onze afdeling nu twéé commissies hebben in plaats van vier.

Het doel van deze commissie is in de brede zin om evenementen te organiseren. Filmavonden, debatten, thema-avonden, borrels, of iets anders: het is aan jullie als leden om in te vullen. Dit betekent natuurlijk niet dat wij als bestuur stoppen met het organiseren van evenementen. Nu hebben we alleen de evenementencommissie erbij zodat leden makkelijker ook wat kunnen organiseren. Lijkt het je wat om actief te worden bij deze commissie? Kijk in de agenda voor de volgende vergadering van de evenementencommissie en de actiecommissie!

English:

We noticed that our three previously existing committees: the debatingco., the walkingco., and the filmco. left much to be desired on activity. To try and remedy this we decided on merging these three committees into one. The event committee. Together with the actionco. this means we have reduced the number of committees from four to two.

The aims of this new committee pretty much comes down to organising events. Film night’s, debates, theme nights, a drink at the pub, o something totally different: it’s up to you as members to decide on what to organise. This of course doesn’t mean that we’re handing over all the responsibility for events from the board to the committee. Now we’ve just created a centralised committee to add on to the event we’re organising ourselves but then decided on and carried out by members. If you’re interested in becoming active for our newly formed committee, join-in at the next meeting for the event co. or action co.

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

DWARS Rotterdam-Rijnmond viert haar verjaardag bij Paleis Huis ten Bosch

DWARS Rotterdam-Rijnmond viert feest, en de koning betaalt!

Vandaag is het Koningsdag,. Hij wordt…

27 april 2023
Actie, Activiteit, Nieuws

Woonopstand: Politiegeweld en Solidair Protesteren

De Woonopstand van 17 oktober 2021 in Rotterdam begon gemoedelijk. Om 14:00 uur stroomde een kleine …

18 oktober 2021
Nieuws

DWARSe tips voor thuis ❤️

Normaal proberen wij als bestuur je naar al onze activiteiten te lokken, maar vandaag vragen we je: …

22 maart 2020