Nieuwsbericht

Stem voor groene blaadjes in Grijslinks Gelderland

31 oktober 2018

De voorbereidingen voor de Provinciale Statenverkiezing komen er weer aan, wat inhoudt dat vanaf morgen alle Gelderse GroenLinks-leden mogen stemmen over de kandidatenlijst.
Als DWARS-afdeling zijn we er trots op om te verkondigen dat één van onze leden verkiesbaar zal zijn, maar wat ons betreft is oud-voorzitter Niek Blonk te laag geplaatst. De provinciale staten zijn lang ondervertegenwoordigd door jongeren, terwijl ook deze thema’s ons aangaan. Wij willen de jeugdige stem laten klinken in de provincie! Om deze reden roepen we jullie op om massaal hem op nummer 9 te stemmen via het ledenreferendum. Dit kan als je lid bent van GroenLinks, woonachtig in Gelderland en t/m 27 november.

Over Niek:
Sinds jaar en dag draait hij al mee met DWARS Arnhem-Nijmegen in de functies voorzitter, secretaris en in de kascommissie. Daarnaast is hij binnen Groenlinks Nijmegen algemeen bestuurslid en kampioen huis-aan-huizen. Op het moment van schrijven nadert de datum van afstuderen voor zijn master rechten, maar de grijze haren blijven voorlopig nog uit met zijn 26 winters. Opgegroeid in Boxmeer en wonende in Nijmegen, weet Niek zowel raad met het provinciale karakter als de grotere steden.

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsbericht

Winterreces

De temperaturen dalen verder, het nieuwe jaar komt steeds dichterbij en we gaan over een paar dagen …

24 december 2022
(ingevulde) Vacature, Nieuwsbericht

Vacature PolCo

Vacature PolCo (Politieke Commissie)

Hoe kan een gemeente het woningtekort het beste aanpakken? H…

11 juli 2022
Nieuwsbericht

Tippelzone Nijmegen blijft open!

Aan het begin van de maand (3 januari) heeft DWARS Gelderland, samen met andere politieke jongerenor…

31 januari 2021