Nieuwsbericht

Verkiezingsuitslag TK23: Houd moed en heb lief❤️

23 november 2023

Lieve DWARSers,

Waarschijnlijk zijn jullie vanmorgen net zo verdrietig wakker geworden als wij. Het was een aparte avond. Hoewel we hebben bewezen dat 1+1 veel meer dan 2 is, is de enorme winst van de PVV verre van hoopgevend. Een partij gegrond in homofobie, racisme en diepe diepe moslimhaat is met een schrikbarende afstand de grootste geworden. Aan jullie inzet heeft het zeker niet gelegen. In steden als Nijmegen, Arnhem, Wageningen en Zutphen zijn we de grootste geworden! Heel erg bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan voor DWARS en GL-PvdA tijdens de afgelopen campagne.

Desondanks snappen we het als deze uitslag je wanhopig maakt, maar we willen je graag helpen om hier doorheen te komen. Je bent bij ons allemaal, ons hele bestuur, altijd en zeker nu, welkom voor een goed gesprek met een stevige bak koffie of thee. Weet dat we er voor je zijn.

Het is belangrijk om hoop te houden voor de toekomst. Laat dit een schop onder de kont zijn om te blijven strijden tegen elke vorm van discriminatie, uitsluiting of haat. Word of blijf actief bij een (lokale) commissie, vertel je vrienden over DWARS en onze idealen, help onze optimistische beweging te groeien om een vuist te vormen tegen angst. De échte campagne begint nu.

Volgende week is de Winter-AAV. Hier zullen we de tijd nemen om het met elkaar over de verkiezingen te hebben en wat de uitslag met ons doet. We beginnen daarvoor iets eerder om 19:00 uur. Kom en praat mee. Laten we elkaar meer opzoeken deze periode en elkaar een luisterend oor bieden. Dat is het allerbelangrijkste.
Houd moed, heb lief en tot snel.

Met liefdevolle en strijdbare groet,

Bestuur ‘Ondersteboven’
Job, Dennis, Jesse, Imme, Bram, Rik en AJ