Bestuur DWARS Gelderland

Bestuur Ondersteboven

Met trots presenteren wij hier het bestuur van DWARS Gelderland. De bestuursleden stellen zich hieronder aan je voor.

Klik hier om het bestuur te mailen

Voorzitter

Naam: Job van Hussen
Leeftijd: 22
Woonplaats: Nijmegen

Hallo hallo,
Mijn naam is Job, en ik mag dit jaar op de afdeling passen als voorzitter. Het vorige bestuursjaar is me zo erg bevallen, dat ik me graag nog een jaar inzet voor onze Gelderse afdeling!

Vijf jaar geleden heb ik mijn Limburgse thuisland ingeruild voor het prachtige en gezellige Nijmegen, om hopelijk eind dit jaar mijn studies natuurkunde en bestuurskunde af te ronden.

Dat heeft iets langer geduurd dan verwacht, want de afleiding is enorm met alle ontwikkelingen in de politiek. Deze verslavende bezigheid heeft me zelfs zo weten te interesseren dat ik nu als fractiemedewerker de fractie van GroenLinks Gelderland ondersteun.

Om mijn hoofd fris te houden sport ik regelmatig, kletter ik graag wat op de drums en verzink ik mezelf in boeken van alle soorten en maten.

Samen met jullie maak ik er graag een geweldig jaar van. Ik heb er enorm veel zin in, en hoop jullie snel te ontmoeten op een van onze komende activiteiten. Hopelijk tot snel!

Stuur Job een mail

Vice-Voorzitter & bestuurslid Politiek & Activisme

Naam: Rik Bresters
Leeftijd: 19
Woonplaats: Nijmegen

Hallo allemaal!
Ik ben Rik, 19 jaar, en ik woon in Nijmegen. Dit jaar mag ik vice-voorzitter én bestuurslid Politiek en Activisme van DWARS Gelderland zijn. In september start ik met mijn studie politicologie, nadat ik dit jaar was gestopt met filosofie. Daarnaast werk ik bij het café De Opstand, wat je misschien zou kunnen kennen van onze maandelijkse gezellige ledenavond.
Voordat ik algemeen bestuurslid van DWARS Gelderland was, was ik de secretaris van de landelijke commissie onderwijs. Ik ga proberen om ook tijdens dit jaar actief te blijven in die commissie.

Als ik niet met politiek bezig ben door DWARS of mijn studie ga ik graag lezen. Ik lees bijna elke ochtend de krant, waardoor ik stiekem vaak toch nog met politiek bezig ben. Daarnaast speel ik Ultimate Frisbee bij de Nijmeegse vereniging BFrisbee2’s.

Als je nog iets wil weten, stuur me een berichtje, of kom naar een van onze leuke en gezellige activiteiten!

Stuur Rik een mail

Secretaris

Naam: Jesse Sturre
Leeftijd: 24
Woonplaats: Wageningen

Hey hallo!
Mijn naam is Jesse, ik ben 24 jaar oud en dit jaar mag ik secretaris van DWARS Gelderland zijn. Ik studeer Bos- en Natuurbeheer aan de Wageningen Universiteit. Naast studeren lees ik graag, ben ik fanatiek wielerliefhebber en ben ik nét iets te groot liefhebber van series en epische bioscoopfilms.

Komend bestuursjaar zet ik me graag in voor onze vereniging en hoop ik te kunnen bijdragen aan de open, diverse en inclusieve plek de we zijn en hoop ik een persoonlijk aanspreekpunt te zijn voor leden en geïnteresseerden. Ik ga graag aan de slag om de stem van jongeren goed te laten horen in gemeente én provincie. Ik hoop jullie dit jaar zoveel mogelijk te spreken op onze activiteiten. Ook als jullie mij willen spreken of iets willen weten, kan je me altijd een mailtje sturen!

Stuur Jesse een mail

Penningmeester

Naam: Imme van der Boom
Leeftijd: 23
Woonplaats: Nijmegen

Lieve allemaal,
Mijn naam is Imme van der Boom, ik ben 23 jaar en komend jaar neem ik de geldzaken van DWARS Gelderland voor mijn rekening. De afgelopen jaren studeerde ik Sociologie in Rotterdam, maar sinds september ben ik weer terug in het mooie Gelderland voor mijn studie Filosofie aan de Radboud Universiteit. Ik ben altijd te porren voor een wandeling, fiets- of zeiltochtje, taart met koffie of een lees-sessie in een park.

Komend jaar wil ik mij graag inzetten voor een fijne sfeer binnen de vereniging en een sterk geluid buiten de vereniging. Wij DWARSe jongeren hebben veel nuttige dingen te melden – al zeg ik het zelf – en ik wil mij daar graag samen met jullie hard voor maken. Ik heb dan ook heel veel zin om jullie de komende tijd te ontmoeten! Heb je vragen of wil je verder kennismaken? Voel je vrij om mij te benaderen!
Hopelijk tot snel!

Stuur Imme een mail

Bestuurslid Campagne & Communicatie

Naam: Bram Bruggink
Leeftijd: 19
Woonplaats: Doetinchem

Hoi allemaal!
Ik ben Bram, 19 jaar, en woon in het mooie Doetinchem in de Achterhoek. Op dit moment studeer ik Geografie, planologie en milieu aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig (volleybal, hardlopen, sportwedstrijden kijken), lees ik politieke en maatschappelijke boeken, volg ik het nieuws, en ben ik vaak aan het reizen met de trein.

Inmiddels ben ik al een aantal jaar lid van DWARS en GroenLinks. Eerst ben ik een tijd actief geweest voor GroenLinks Doetinchem en heb ik op de lijst gestaan voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afgelopen jaar ben ik ook steeds meer betrokken geraakt bij DWARS Gelderland. Dat vond ik erg leuk en heeft mij doen besluiten om te solliciteren voor een functie in het nieuwe bestuur.

Als algemeen bestuurslid wil ik dit jaar DWARS en de groene en linkse idealen op de kaart zetten. Ik wil me actief inzetten voor jongerenparticipatie en de verbinding tussen sociale en groene jongeren (zowel lokaal, provinciaal, nationaal als internationaal).

Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te zien en te spreken, en hoop er met zijn allen een ontzettend gezellig jaar van te maken.
Hopelijk tot snel!

Stuur Bram een mail

Ex vice-voorzitter

Naam: Dennis Diks
Leeftijd: 26
Woonplaats: Randwijk

Mijn naam is Dennis, ik woon in Randwijk. Ik ben afgestudeerd aan de Herman Brood Academie als Music Industry Professional (Music Management), waarna ik me al jaren heb kunnen inzetten voor kleine culturele activiteiten en mee heb mogen werken aan grote festivals en concerten, binnen en buiten Nederland. Nu mag ik mijn organisatie skills in gaan zetten voor GroenLinks Overbetuwe en DWARS Gelderland. Momenteel werk ik op de WUR (Universiteit Wageningen), in de avonduren en weekenden ben ik vaak rondom een spelletjesbord te vinden, met een boek in mijn handen of ben ik aan het schrijven.

Aankomend jaar hoop ik te bereiken dat de stem van jongeren meer gehoord wordt, dit gebeurt naar mijn mening nog veel te weinig. En ik hoop jongeren te laten zien op welke manier ze mee kunnen praten in de politiek, en laten zien dat het echt geen oude (grijze) mensen hobby is in de politiek.

Stuur Dennis een mail

! Mail is buiten gebruik !

Bestuurslid Steun en Toeverlaat

Naam: Anne Jip (AJ)
Leeftijd: 4
Woonplaats: Huizen van Bestuursleden

Hoihoi!
Ik ben Anne Jip, maar je mag me AJ noemen. Ik ben 4 jaar oud en daarmee het jongste DWARS-lid van heeeel Nederland. Zelf heb ik geen vaste woonplaats, omdat ik het allerliefst logeer bij alle bestuursleden van DWARS Gelderland. Omdat ik zo zacht en fluffy ben, is mijn voornaamste taak bij het bestuur het zijn van een kussen, een knuffel en een object om stevig vast te houden als mijn lieve bestuursleden het even zwaar hebben. Overal waar het bestuur is, ben ik ook.

Als je mijn onweerstaanbaar zachte vachtje wil voelen, kom vooral langs bij een leuke activiteit!

Groetjes, AJ