WhatsApp

Aankondigingen-WhatsAppgroep

In Aankond. DWARS Gelderland worden de aankomende activiteiten van DWARS Gelderland aangekondigd. In deze groep hoef je niet bang te zijn voor een overvloed aan berichten.


Discussie-WhatsAppgroep

In Discuss. DWARS Gelderland worden politieke discussies gevoerd naar aanleiding van gedeelde nieuwsberichten. Hier worden soms veel berichten gestuurd, maar die hebben wel altijd met politiek te maken. Het loopt soms hoog op, maar het is altijd interessant!


Off topic-WhatsAppgroep

In Off-topicDWARS Gelderland wordt van alles over het dagelijks leven van de leden gezegd, van alles kan hier, en we houden het altijd gezellig. Zo blijf je op de hoogte van het lief en leed van de leden, en met name van hun katten. Ook delen we hier onze wekelijkse Fittie van de Week, waarbij we een dilemma opwerpen en jij mag onderbouwen waarom jouw mening de juiste is!

Hierdoor kan het wel voorkomen dat hier veel berichten kort achter elkaar verstuurd worden (meldingen uitzetten is aangeraden ;p).

 

Lid maar nog niet in de WhatsAppgroepen?

Ben je DWARS Gelderland-lid maar nog geen lid van de WhatsAppgroepen en wil je dat wel graag zijn? Vul dan snel even onderstaand formulier in en dan voegen we je zo snel mogelijk toe!


    Clcik all groups that you want to be added to