Nieuwsbericht

Eerste bestuur DWARS Gelderland

02 november 2019

Op de AAV van 15 oktober zijn de afdelingen Wageningen en Arnhem-Nijmegen gefuseerd tot DWARS Gelderland. Op deze AAV is ook een nieuw bestuur verkozen: het eerste bestuur van DWARS Gelderland, bestuur Van der Goes I, maar dan wel de tweede, want Arnhem-Nijmegen had het eerste bestuur Van der Goes I.  Sander, Jimke, Rens, en Kunsel zijn doorgegaan vanuit het bestuur van Arnhem-Nijmegen. Meryn (penningmeester), Tony (secretaris) hebben zich daarbij gevoegd, en door de fusie hebben we het bestuur uitgebreid met algemeen bestuurslid Faith.  Bestuur Van der Goes I 2 is in principe voor een half jaar verkozen. Het wordt een gezellig halfjaar, en wij hebben heel veel zin om voor in de hele provincie groen-sociale, jonge politiek te bedrijven!
Een uitgebreidere introductie, evenals de verdeling van politiek in de provincie vind je binnenkort hier.

Bestuur Van der Goes I 2 bedankt de vorige besturen van DWARS Arnhem-Nijmegen en DWARS Wageningen hartelijk. Minella, Bram, Joyce, Annemiek, Amber, en Bas hebben zich de afgelopen tijd hard ingezet voor hun respectievelijke afdelingen, en zonder hun inzet was de overgang lang niet zo fijn gegaan. Bedankt!

Vlnr: secretaris Tony, algemeen bestuurslid Kunsel, vicevoorzitter Jimke, algemeen bestuurslid Faith, Penningmeester Meryn. Voorgrond: voorzitter Sander en bestuurslid Veluwe Rens.

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsbericht

Statement: Stop medeplichtigheid van Radboud aan de genocide in Gaza

Vandaag spreken studenten en docenten van de Radboud Universiteit zich uit tegen de banden tussen de…

13 mei 2024
Nieuwsbericht

❤️Nieuw Gelders Politiek Programma💚

Sinds het vorige programma van 2020 is er flink wat veranderd in onze Provincie. Er zijn nieuwe opga…

23 januari 2024
Nieuwsbericht

Verkiezingsuitslag TK23: Houd moed en heb lief❤️

Lieve DWARSers,

Waarschijnlijk zijn jullie vanmorgen net zo verdrietig wakker geworden als wij. H…

23 november 2023