Nieuwsbericht

Eerste bestuur DWARS Gelderland

02 november 2019

Op de AAV van 15 oktober zijn de afdelingen Wageningen en Arnhem-Nijmegen gefuseerd tot DWARS Gelderland. Op deze AAV is ook een nieuw bestuur verkozen: het eerste bestuur van DWARS Gelderland, bestuur Van der Goes I, maar dan wel de tweede, want Arnhem-Nijmegen had het eerste bestuur Van der Goes I.  Sander, Jimke, Rens, en Kunsel zijn doorgegaan vanuit het bestuur van Arnhem-Nijmegen. Meryn (penningmeester), Tony (secretaris) hebben zich daarbij gevoegd, en door de fusie hebben we het bestuur uitgebreid met algemeen bestuurslid Faith.  Bestuur Van der Goes I 2 is in principe voor een half jaar verkozen. Het wordt een gezellig halfjaar, en wij hebben heel veel zin om voor in de hele provincie groen-sociale, jonge politiek te bedrijven!
Een uitgebreidere introductie, evenals de verdeling van politiek in de provincie vind je binnenkort hier.

Bestuur Van der Goes I 2 bedankt de vorige besturen van DWARS Arnhem-Nijmegen en DWARS Wageningen hartelijk. Minella, Bram, Joyce, Annemiek, Amber, en Bas hebben zich de afgelopen tijd hard ingezet voor hun respectievelijke afdelingen, en zonder hun inzet was de overgang lang niet zo fijn gegaan. Bedankt!

Vlnr: secretaris Tony, algemeen bestuurslid Kunsel, vicevoorzitter Jimke, algemeen bestuurslid Faith, Penningmeester Meryn. Voorgrond: voorzitter Sander en bestuurslid Veluwe Rens.

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsbericht

De Zomer-AAV komt eraan!

De Zomer-AAV (Algemene Afdelingsvergadering) komt er weer aan!
Schrijf je onderaan deze pagina in v…

16 april 2023
Nieuwsbericht

Winterreces

De temperaturen dalen verder, het nieuwe jaar komt steeds dichterbij en we gaan over een paar dagen …

24 december 2022
(ingevulde) Vacature, Nieuwsbericht

Vacature PolCo

Vacature PolCo (Politieke Commissie)

Hoe kan een gemeente het woningtekort het beste aanpakken? H…

11 juli 2022