Nieuwsbericht

Campagne en verkiezingen

06 maart 2019

Het is dan echt bijna zo ver: 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Hier gaan wij de komende tijd nog hard campagne voor voeren en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig!

Kijk hieronder wat we gaan doen en waar je zin hebt om mee te doen! Als je vragen hebt stel ze gerust aan Judith (algemeenbestuurslid.arnhemnijmegen@dwars.org)

Flyeren

12, 13 en 19 maart gaan wij flyeren met onze DWARS flyers. Dit doen we bij de HAN, RU en ROC in Nijmegen. Op 12 en 13 maart zal GroenLinks ook op de HAN en RU flyeren dus werken we gezellig met hen samen.

Meedoen? -> 12 en 13 maart verzamelen we om 12:00 op het Erasmusplein op de RU campus in Nijmegen! Wij regelen de jasjes en flyers. Info over 19 maart volgt nog!

Huis-aan-huizen
Er staat nog één aflevering van de Gelderland Tour gepland waarbij GroenLinks Gelderland op zaterdagen met kandidaat staten leden verschillende GroenLinks afdelingen bezoekt om te gaan huis-aan-huizen. Elke keer zijn er weer DWARSers mee.

Meedoen? -> Meld je aan via het evenement op de website!

Studentenhuis-aan-huizen

Op 11 en 18 maart gaan we studentenhuis-aan-huizen! Dit betekend dat we langs de studentencomplexen gaan in Nijmegen om daar flyers af te geven en waar mogelijk in gesprek te gaan met studenten waarom zij moeten stemmen! Super leuk en we maken er iets gezelligs van met een borreltje achteraf.

Meedoen? -> Aanmelden is niet nodig, informatie staat bij het evenement op de website!

Verkiezingsfestival ROC
Op 20 maart (verkiezingsdag) wordt erdoor ProDemos een verkiezingsfestival georganiseerd. Hiervoor staan wij op het ROC in Arnhem en Nijmegen met een stand van DWARS Arnhem-Nijmegen. We gaan op een leuke manier in gesprek met studenten van het ROC om te praten over verkiezingen, GroenLinks, DWARS en nog veel meer!

Meedoen? -> Meld je aan via Judith (algemeenbestuurslid.arnhemnijmegen@dwars.org) een appje mag natuurlijk ook. Meedoen mag een uur, mag ook de hele dag (half 10 – 16). Laat ook weten of je Arnhem of Nijmegen wil!

Verkiezingsfeest
We doen het natuurlijk allemaal niet voor niks! We zijn ervan overtuigd dat wij in de avond van 20 maart een reden hebben voor een feestje! In Arnhem wordt een mooi feestje georganiseerd door GroenLinks Gelderland waar wij aan het eind van de dag met zijn allen heen zullen gaan. Voor wil wil gaan we dan even wat eten met zijn allen en daarna gaan wij gezellig naar het feest en nemen we ’s avonds de trein terug! Meer info volgt.

Meedoen? -> Ja gezellig, informatie over welke trein etc. volgt nog!

Als je nog vragen hebt over de campagne of wil je heel graag GroenLinks / DWARS flyers of stickers hebben, neem contact op met Judith!

Laten we er met zijn allen een top campagne van maken met een knallend feest op 20 maart!!!

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsbericht

Statement: Stop medeplichtigheid van Radboud aan de genocide in Gaza

Vandaag spreken studenten en docenten van de Radboud Universiteit zich uit tegen de banden tussen de…

13 mei 2024
Nieuwsbericht

❤️Nieuw Gelders Politiek Programma💚

Sinds het vorige programma van 2020 is er flink wat veranderd in onze Provincie. Er zijn nieuwe opga…

23 januari 2024
Nieuwsbericht

Verkiezingsuitslag TK23: Houd moed en heb lief❤️

Lieve DWARSers,

Waarschijnlijk zijn jullie vanmorgen net zo verdrietig wakker geworden als wij. H…

23 november 2023