Geen categorie

De activiteiten: van sleepwet tot veganisme!

12 november 2017

Bij DWARS Brabant zijn er elke maand leuke activiteiten georganiseerd. Lekker dichtbij in eigen regio, om gezellig bij te kletsen of nieuwe vrienden te maken! Waarbij we praten over van alles en nog wat: nieuwe politieke ontwikkelingen, die ene president waar Lubach het steeds over heeft, die leuke tinder date van gisteravond en Tim komt hoogstwaarschijnlijk met een anarchistisch getinte anekdote en besteld een extra rondje bier! ~

De thema’s van de activiteiten kunnen heel verschillend zijn. Zo hebben we in de afgelopen 2 maanden de beruchte Jesse docu bekeken, onze onbewuste vooroordelen boven tafel gehaald, met de JS de sleep wet bediscussieerd en veganisme in de praktijk verkend!

Maar hoe hebben de DWARSers eigenlijk zelf de activiteiten ervaren? Ik vraag het aan twee enthousiaste leden:

Fleur Otten

“Ik vond tot nu toe alle dwars activiteiten waar ik ben geweest heel leuk! De sfeer is goed, ik vind het altijd heel gezellig. Je kunt ook makkelijk een praatje aanknopen met iemand die je nog niet eerder hebt gesproken. Het is natuurlijk ook leuk om mensen te leren kennen die dezelfde politieke mindset hebben als jij. Een van de leukste activiteiten vond ik het veganistisch driegangendiner. Heel leerzaam en ook erg lekker :)”

Martijn Tervelde:

“Ik kan helaas niet zo vaak komen als ik wil, maar ik kom zeker naar het Lustrum! De sfeer bij de activiteiten komt op mij echt lekker en inclusief over :). Ik waardeerde dat enorm, en dat, i.c.m. de goede discussies leidde mij ertoe om lid te worden!”

Hoe meer DWARSers er aanwezig zijn hoe gezelliger natuurlijk, je kan altijd een keer langs komen om te het zelf te beleven! Zo hebben we ook nog een aantal ander activiteiten in het vooruitzicht, waaronder een debat met andere politieke jongerenorganisaties, ons grote Lustrumfeest (!) en lekker veel borrels natuurlijk, tot snel!

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Afdelingscongres Zomer 2023

Op 24 juni 2024 vond onze Afdelingscongres, de Algemene Afdelingsvergadering (AAV), plaats in Tilbur…

01 juli 2023
Geen categorie

Brabantse jongerenpartijen geven de wensen van de Brabantse jongeren mee aan de verkenner

Nu de verkiezingen zijn geweest is het tijd voor de formatie, een moment dat er richting wordt gekoz…

25 maart 2023
Geen categorie

Afdelingscongres Zomer 2022

Op 18 juni 2022 vond onze Algemene Afdelingsvergadering (AAV) plaats in Eindhoven.

Tijdens de AAV…

19 juni 2022