Geen categorie

Ontdek het nieuwe bestuur!

24 juli 2021

Helaas komen ook alle goede dingen tot een einde, maar in dit geval om plaats te maken voor nog meer moois. Tijdens de afgelopen AAV van 27 juni is het nieuwe bestuur verkozen, waaraan het stokje inmiddels is overgedragen. Graag maken wij hen aan jullie bekend.

 

Voorzitter – Rick Timmermans

Hoi ik ben Rick Timmermans, 20 jaar en ik kom uit Drunen. Ik heb vorig jaar mijn Geschiedenis Bachelor afgerond en werk nu verder aan mijn onderzoeksmaster Geschiedenis in Utrecht. Ik ben vanaf februari 2020 lid van DWARS Brabant-Zeeland en ben vorig jaar secretaris geweest van de afdeling. Dit jaar zie ik het als een mooie uitdaging om als voorzitter mijn steentje bij te dragen aan een eerlijker, groener en inclusiever Brabant. Naast studeren en DWARS ben ik vaak als fanatieke supporter aanwezig bij de wedstrijden van RKC Waalwijk.

Ik hoop het komende jaar als voorzitter bij te kunnen dragen aan een mooi verkiezingsresultaat in maart. Daarnaast wil ik er voor zorgen dat de afdeling toegankelijk en gezellig blijft voor zowel nieuwe als oudere leden. Samen maken we er een mooi groen jaar van!

 

Secretaris, vicevoorzitter – Jamie Verstraeten

Hoi allemaal! Mijn naam is Jamie en ik mag dit jaar jullie secretaris en vicevoorzitter zijn. Ik zit in het derde jaar van de studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, maar ik woon in mijn geboortestad Breda. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en pretparken, spreek ik af met vriendinnen, wandel en lees ik en kijk ik films en series.

Ik ben lid geworden van DWARS, omdat ik van mening ben dat maatschappelijke problemen niet los van elkaar kunnen worden gezien. Rode, groene en paarse thema’s, zoals sociale gelijkheid, duurzaamheid en inclusie, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Binnen DWARS wil ik me graag inzetten voor deze met elkaar verbonden idealen. Als secretaris en vicevoorzitter wil ik er bovendien voor zorgen dat alle (nieuwe) leden zich welkom voelen bij de afdeling. Als je vragen of leuke ideeën hebt, aarzel dan vooral niet om contact met me op te nemen!

Ik heb er ontzettend veel zin in om er een gezellig en inspirerend jaar van te maken met mijn medebestuursleden.

 

Penningmeester – Brechje Beljaars

Mijn naam is Brechje Beljaars en ik ben achttien jaar oud. Ik woon in Gilze, een klein dorp wat tussen Tilburg en Breda in ligt. Ik studeer rechten op de Juridische Hogeschool in Tilburg. Naast mijn opleiding ben ik te vinden in de sportschool of bij vrienden.

Ik hoop dat ik dit jaar bij DWARS Brabant een steentje kan bijdrage als goede penningmeester. Ik wil graag de activiteiten toegankelijk houden voor alle leden, zodat we samen kunnen genieten van de Brabantse gezelligheid die onze afdeling te bieden heeft.

 

Bestuurslid campagne – Damon Worm

Ik ben Damon, een Eindhovenaar van 20 jaar oud. Ik heb al zolang als dat ik mij kan herinneren politieke interesse, maar een lange tijd heb ik gedacht dat mijn mening er niet toe deed. Toch heb ik mij een jaar geleden aangesloten bij DWARS en ik heb het afgelopen jaar veel geleerd. Nu ben ik zelfs democratisch verkozen tot algemeen bestuurslid van onze afdeling! Ik zou dus graag willen meegeven dat (of je zelf wat verlegen bent of niet) de meningen van verlegen mensen er ook toe doen.
Ik hoop er een goed jaar van te maken ook richting de gemeenteraadsverkiezingen.

 

Bestuurslid communicatie – Emma de Klein

Hi, mijn naam is Emma de Klein. Ik ben 20 jaartjes jong en het nieuwe bestuurslid communicatie! Stiekem kom ik van boven de rivieren, Utrecht, maar inmiddels woon ik hartje Tilburg. Als communicatie student ben ik natuurlijk al erg enthousiast over deze functie, maar vooral ben ik blij om een stukje bij te mogen dragen binnen DWARS. Hier hoop ik mijn kennis toe te kunnen passen en natuurlijk nog het een en ander op te doen. Ten slotte wil ik graag met alle uitingen iedereen net zo enthousiast krijgen als ikzelf en met de rest van het bestuur er een mooi jaar van maken.

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Afdelingscongres Zomer 2023

Op 24 juni 2024 vond onze Afdelingscongres, de Algemene Afdelingsvergadering (AAV), plaats in Tilbur…

01 juli 2023
Geen categorie

Brabantse jongerenpartijen geven de wensen van de Brabantse jongeren mee aan de verkenner

Nu de verkiezingen zijn geweest is het tijd voor de formatie, een moment dat er richting wordt gekoz…

25 maart 2023
Geen categorie

Afdelingscongres Zomer 2022

Op 18 juni 2022 vond onze Algemene Afdelingsvergadering (AAV) plaats in Eindhoven.

Tijdens de AAV…

19 juni 2022