Geen categorie

DWARS Brabant zoekt bestuursleden

18 februari 2020
DWARS Brabant is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Hieronder de vacatures!

Vacature bestuur

Zoals in de introductie van deze mail gezegd, zijn we op zoek naar één nieuw bestuurslid. Je kunt solliciteren voor penningmeester of algemeen bestuurslid. De takenpakketten van deze rollen zijn als volgt:

Penningmeester
Als penningmeester houd je de financiën van DWARS Brabant bij. Je zorgt dat van tevoren duidelijk is welke budgetten er zijn voor de activiteiten, en dat de activiteiten ook daadwerkelijk binnen deze budgetten vallen. Je bent als penningmeester hoofdverantwoordelijke hiervoor, maar overlegt dit natuurlijk met je medebestuursleden. Daarnaast leg je uiteindelijk alle uitgaven vast in het boekhoudsysteem.

Algemeen bestuurslid (coördinator activiteiten)
Als bestuurslid algemeen ondersteun je de rest van het bestuur in het uitvoeren van hun functies, bedenk je toffe acties en evenementen en voert deze uit. Wij zijn specifiek op zoek naar iemand die als algemeen bestuurslid de rol van coördinator activiteiten wil invullen. Dit houdt vooral in: overzicht houden van alle activiteiten in de jaarplanning, locaties regelen en sprekers contacteren. Kortom, de praktische kanten van het organiseren van activiteiten!

Als algemeen bestuurslid ligt je takenpakket verder relatief open. Zo kan je je bezig houden met de dingen die je leuk vindt/goed kan of hier kan je ontdekken waar je talenten liggen!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met een korte motivatiebrief naar brabant@dwars.org. Je kunt solliciteren tot en met maandag 9 maart 23:59.

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Afdelingscongres Zomer 2023

Op 24 juni 2024 vond onze Afdelingscongres, de Algemene Afdelingsvergadering (AAV), plaats in Tilbur…

01 juli 2023
Geen categorie

Brabantse jongerenpartijen geven de wensen van de Brabantse jongeren mee aan de verkenner

Nu de verkiezingen zijn geweest is het tijd voor de formatie, een moment dat er richting wordt gekoz…

25 maart 2023
Geen categorie

Afdelingscongres Zomer 2022

Op 18 juni 2022 vond onze Algemene Afdelingsvergadering (AAV) plaats in Eindhoven.

Tijdens de AAV…

19 juni 2022