Activiteit

Veel animo voor nieuwe ledendag en vergadering

19 maart 2017

Op 18 maart hebben wij als afdeling onze eerste nieuwe ledendag georganiseerd. Deze bijeenkomst was speciaal voor iedereen die nog niet zolang bij DWARS is aangesloten en/of nog nooit of nog maar een paar keer bij een activiteit is geweest en graag nog wat meer wil weten. Op deze dag vertelde Sonja (voorzitter) eerst iets over onze afdeling en wat we allemaal doen. Daarna werd het spel ‘De populisten in de polder’ gespeeld. Dit spel is gebaseerd op ‘De weerwolven van Wakkerdam’.

Vervolgens gingen we door naar de vergaderlocatie waar Jasmijn voor ons een heerlijke maaltijd had gekookt. Na deze lekkere maaltijd was het tijd voor de vergadering met onder andere een terugblik op de campagne, uitwisseling met Jonge Groenen, congresbid en het organiseren van een thema-avond over intimidatie. De dag werd natuurlijk afgesloten met een gezellige borrel 😉

 

 

Gerelateerd Nieuws

Actie, Activiteit, Nieuws

Woonopstand: Politiegeweld en Solidair Protesteren

De Woonopstand van 17 oktober 2021 in Rotterdam begon gemoedelijk. Om 14:00 uur stroomde een kleine …

18 oktober 2021
Activiteit

Afdelingscongres winter 2019

Afgelopen woensdag hield DWARS Rotterdam-Rijnmond haar half-jaarlijkse afdelingscongres. Hier hebben…

16 december 2019
Activiteit

Afdelingsweekend

[English below] Het afdelingsweekend komt eraan! Van 24 tot en met 26 mei zullen DWARS Leiden-Haagla…

16 april 2019