Activiteit

Workshop gemeenteraadspolitiek en filmavond groot succes

09 september 2016

Vorige week woensdag was de workshop gemeenteraadspolitiek, gegeven door Judith Bokhove (fractievoorzitter GL Rotterdam). Ze heeft ons van alles verteld over hoe de gemeenteraad te werk gaat en hoe deze in elkaar zit. Daarnaast hebben we een rondleiding gehad door het mooie stadhuis en zijn we zelf aan de slag gegaan met een actuele casus uit de gemeenteraad. Na de workshop zijn we gezellig met zijn allen gaan borrelen.

workshopgmeente16workshopgemeentesept2016

Op donderdag 8 september hebben we met een grote groep film gekeken. Dion had verschillende documentaires voor ons uitgezocht en uiteindelijk besloten we om “Requiem for the American Dream” te bekijken onder het genot van een drankje en wat lekkers. We hebben nog lang over deze interessante documentaire nagepraat en omdat Dion nog veel andere interessante documentaires heeft gevonden komt er waarschijnlijk nog een vervolg.

 

 

Gerelateerd Nieuws

Actie, Activiteit, Nieuws

Woonopstand: Politiegeweld en Solidair Protesteren

De Woonopstand van 17 oktober 2021 in Rotterdam begon gemoedelijk. Om 14:00 uur stroomde een kleine …

18 oktober 2021
Activiteit

Afdelingscongres winter 2019

Afgelopen woensdag hield DWARS Rotterdam-Rijnmond haar half-jaarlijkse afdelingscongres. Hier hebben…

16 december 2019
Activiteit

Afdelingsweekend

[English below] Het afdelingsweekend komt eraan! Van 24 tot en met 26 mei zullen DWARS Leiden-Haagla…

16 april 2019