Inclusiecommissie

Stap 1 van 5

Beste DWARSer,

Welkom bij deze vragenlijst. Als Inclusiecommissie doen we hiermee onderzoek naar de inclusiviteit van DWARS. Fijn dat je deze vragenlijst wil invullen!

Inclusie betekent dat iedereen met verschillende achtergronden en ervaringen mee kan doen zonder belemmeringen op een manier die voor alle mensen prettig is.

Om inclusiviteit te onderzoeken hebben we de deze vragenlijst in drie onderwerpen verdeeld, namelijk:

  • Toegankelijkheid: hoe zorgen we ervoor dat iedereen kan meedoen binnen DWARS?
  • Diversiteit: hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt binnen DWARS?
  • Sociale veiligheid: hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich fijn voelt binnen DWARS?

Binnen deze onderwerpen hebben we ook nog een paar kleinere onderwerpen. Alle vragen zijn optioneel, je hoeft ze dus niet per se allemaal te beantwoorden.

Met deze vragen hebben we als doel om te kijken hoe het nu gaat binnen DWARS rond deze onderwerpen, en vooral ook om te kijken hoe het beter kan.

Mocht je met ons willen doorpraten over één van deze onderwerpen, of als je het fijn vindt om in gesprek te gaan in plaats van een vragenlijst in te vullen, laat het ons dan weten! We gaan graag met je in gesprek om je ervaringen en opmerkingen mee te nemen in ons onderzoek.

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar inclusiecommissie@dwars.org. Ook voor vragen kan je daar natuurlijk naar mailen.

Groetjes,

Inclusiecommissie