Nieuwsberichten

Maatregelen COVID-19-virus

12 maart 2020

Naar aanleiding van de maatregelen die ons zijn geadviseerd door het landelijke DWARS bestuur, hebben we besloten alle activiteiten en vergaderingen tot en met 31 maart niet door te laten gaan. DWARS volgt de adviezen van het RIVM en het kabinet en heeft in samenspraak met GroenLinks besloten extra maatregelen te nemen. Bijeenkomsten van 10  personen of meer mogen daarom alleen nog doorgaan als deze noodzakelijk zijn. Ook worden bijeenkomsten van onder de 10 personen afgeraden. Aan de hand van dit advies hebben wij besloten alle activiteiten en vergaderingen tot en met 31 maart af te lasten. We hopen iedereen weer te zien zodra de adviezen weer worden ingetrokken.

Liefs van het bestuur DWARS Groningen

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021