Nieuwsberichten

Word actief in de Jongerencampagne!

03 oktober 2018

Word actief in de Jongerencampagne!
De campagnetijd voor de gemeenteraadsverkiezingen is aangebroken. Dat betekent dat de handen uit de mouwen moeten! En we kunnen jouw hulp goed gebruiken! DWARS speelt een belangrijke rol in de jongerencampagne van GroenLinks, waarvoor we ons zullen richten op jongeren en (internationale) studenten.

Iedere woensdag SAS’en
Vanaf woensdag 10 oktober gaan we iedere woensdag studentenhuis-aan-studentenhuizen (SAS’en). Dit is de jongerenvariant van het huis-aan-huizen dat iedere zaterdagochtend plaatsvindt, maar dan veel en veel leuker! We verzamelen iedere woensdag om 18:00 uur op het pand om eerst gezamenlijk te eten. Vervolgens gaan we samen naar studentenhuizen en –flats om jongeren op de hoogte te brengen van de aankomende verkiezingen en het GroenLinks gedachtegoed. Na afloop is er ruimte voor een borrel!

Hoe kun jij helpen?
Koken:
Voorafgaand aan de SAS-avonden hebben we koks nodig die een veganistische maaltijd willen verzorgen op het pand en de borrel willen verzorgen.
SAS’en: We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen langs de deuren. Ook met jou! Help je mee?
Flyeren: In de aanloop van de verkiezingen zullen we campaigners oproepen om te gaan flyeren in de stad met onze eigen DWARS flyers. In de DWARS campaignersApp wordt je op de hoogte gehouden van de flyermomenten.
Stickeren: We hebben DWARS-stickers! Wil jij meehelpen om ze op te plakken?
Slaapplek: Kun jij van 17 op 18 november een slaapplek bieden voor DWARSers die vanuit het hele land komen helpen campagnevoeren?

Lijkt het jou leuk om campagne te voeren of om een keertje te helpen met koken, SAS’en, flyeren of andere campagnebezigheden? Of kun jij een slaapplek bieden tussen 17 en 18 november? Mail dan naar algemeen-bestuurslid.groningen@dwars.org.

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021