Nieuwsberichten

Geen woning, geen opening!

03 september 2018

Samen met studentenpartij Democratische Academie Groningen, ROOD (SP jongeren) en de Groninger Studentenbond heeft DWARS Groningen vandaag geprotesteerd tegen het wanbeleid van de Rijksuniversiteit Groningen omtrent de huisvesting van internationale studenten. Door middel van een blokkade van de Martinikerk, om zodoende de opening van het academisch jaar te verstoren, probeerden wij aandacht te vragen voor de vele internationale studenten die elk jaar zonder kamer komen te zitten. En dit terwijl de universiteit onbezorgd nieuwe studenten blijft aantrekken onder het mom van internationalisering. Dit kan niet langer zo doorgaan!

 

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021