Nieuwsberichten

Overhandiging ingezamelde kleding aan Kledingbank Maxima

08 maart 2018

De afgelopen maanden hebben we met z’n allen kilo’s kleding ingezameld voor de vrouwen die werkzaam zijn op de tippelzone. Gedurende de inzamelperiode kregen we van verschillende DWARS-leden de vraag ze ook mannenkleding konden doneren. Natuurlijk vonden we dit een hartstikke goed idee, en we wisten al gauw een goede bestemming voor deze kleding: Kledingbank Maxima.

Kledingbank Maxima is een modezaak waar alleen de cliënten van de Voedselbank Groningen gratis kunnen komen winkelen. Afgelopen woensdag hebben we tien flinke boodschappentassen vol kleding overhandigd.

Bedankt voor het helpen inzamelen van accessoires, schoenen, en kleren.  En natuurlijk gaan we gewoon door! Heb jij nog mannen- of vrouwenkleding die je zelf niet meer draagt? Neem het dan mee naar het GroenLinkspand bij een van onze volgende activiteiten, zodat wij het kunnen doneren.

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021