Nieuwsberichten

Nationaal Duurzaamheidsdebat

11 februari 2018

Op 23 februari organiseert de Green Office in samenwerking met debatvereniging GDS Kalliope het Nationaal Duurzaamheidsbebat: Limits to Limits. Het thema van het debat gaat over de grenzen van duurzaamheid. We weten ondertussen allemaal dat dit een belangrijk thema is, maar de transitie gaat nog te langzaam en vindt nog te weinig plaats. Wat hebben we er voor over om de wereld duurzamer te maken en waar kunnen we nog een stapje bijzetten?

Het debat zal worden gepresenteerd door de wetenschapsjournalist Anna Gimbrere bekend van televisie van o.a. Solar Challenge – Oranje Boven Down Under (NOS) en Galileo (RTL5). Daarnaast schuiven enkele belangrijke gasten van Squarewise, Attero, DWARS en de RUG aan. Het debat belooft daarmee een fantastische duurzame avond te worden en is gratis toegankelijk voor iedereen. Wil je ook komen op het debat? Inschrijven via deze LINK kan tot en met 19 februari.

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021