Nieuwsberichten

Speelgoedinzameling voedselbank

02 januari 2018

Voor de Kerst heeft de GeitenWollenSokken-commissie een speciale speelgoedinzamelactie georganiseerd. De opbrengst van deze actie was bedoeld voor kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Op 16 december zijn we met een flinke groep DWARSers bij de Voedselbank geweest om te helpen en al het speelgoed te overhandigen. De opbrengst was zeker niet slecht: in totaal hebben we twee verhuisdozen en drie boodschappentassen vol met speelgoed ingezameld. Ulfert Molenhuis, de voorzitter van Voedselbank Groningen, was blij met de gift. We hopen allemaal onze samenwerking nog lang te kunnen voortzetten. Waarschijnlijk zullen we ons in februari weer met een groep DWARSers inzetten om de Voedselbank te helpen.

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021