Nieuwsberichten

het nieuwe bestuur stelt zich voor

01 juni 2017

Anke van Dijk (21) – Voorzitter
Ik ben Anke van Dijk en ik ben net begonnen met mijn educatieve master Spaans. Hoewel ik aardig nieuw ben binnen DWARS, voel ik mij hier al helemaal op mijn plek. Komend jaar hoop ik mijn eerdere bestuurservaring in te kunnen zetten om onze afdeling nog actiever en gezelliger te maken.


Lieke Schoutens (22) – Secretaris
Ik studeer Environmental Psychology aan de RUG, waar ik mede als student-assistent onderzoek doe naar actiebereidheid met betrekking tot de gaswinning in Groningen. Ik vind het belangrijk om jongeren meer te betrekken bij dergelijke lokale problematiek. Het lijkt me dan ook leuk om als bestuur van DWARS Groningen mensen te inspireren en met dwarse acties onze groene en sociale idealen onder de aandacht te brengen


Rob Haverkort (26) – Penningmeester
Ik ben Rob Haverkort en volgend jaar hoop ik jullie penningmeester te worden.Ā  Hoewel ik met mijn 26 jaar al wat ouder dan de meeste van jullie ben, hoeven jullie niet bang te zijn dat ik een saaie volwassene ben, vanbinnen ben ik nog een kid at heart.


Jorrit van Rheenen (18) – Intern coƶrdinator
Ik ben Jorrit van Rheenen en ik studeer Europese talen en culturen met frans aan de RUG. Ik heb ontzettend veel zin om als commissaris intern samen te werken met de vele enthousiaste Dwarsers in Groningen aan een leuk jaar vol leuke commissies.


Matthijs Bos (22) – Algemeen bestuurslid
Mijn naam is Matthijs Bos en studeer in Zwolle de Ā lerarenopleiding Duits. Alhoewel ik mijn studie in Zwolle volg, ben ik toch verknocht aan het mooie Groningen. Ik wil DWARS Groningen tot een levendige en inclusieve organisatie maken, waarin iedereen zich thuis voelt en waarin iedereen zijn actieve bijdrage kan leveren!

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021