Nieuwsberichten

2750 euro voor bed- bad- en broodvoorziening Groningen

24 april 2017

DWARS Groningen organiseerde samen met ROOD een sponsorloop voor tolerantie als reactie op de komst van Pegida demonstranten naar Groningen. Dankzij alle sponsoren hebben wij gezamenlijk 2750 euro opgehaald voor de bed- bad- en broodvoorziening in Groningen. Vrijdag 21 april hebben wij samen met ROOD een cheque met dit bedrag overhandigd aan de teamleiders van de vluchtelingenboot in Groningen. Zij zullen met dit geld activiteiten organiseren om de gasten actief te houden. Want fysieke activiteit blijft belangrijk om geestelijk actief te blijven en het lastige proces aan te kunnen waar deze mensen voor staan of in staan. Wat een fantastisch werk wordt er gedaan door deze voorziening! We willen iedereen bedanken voor de gulle sponsoring!

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt bestuursleden!

DWARS Groningen is per direct op zoek naar twee nieuwe bestuursleden! Het gaat om de functies Extern…

04 oktober 2020