Nieuwsberichten

Noord-Groningen dag

22 april 2017

Zaterdag 22 april was de eerste activiteit van onze nieuwe commissie de GAC. Om 10.30 vertrok een groep van 17 stoere DWARS’ers in twee busjes richting Pieterburen. Met onze buiken vol koffie en appeltaart waren we klaar om het wad te betreden. Met een ontzettend leuke authentieke gids die ons alle geheimen van het wad wist de vertellen hebben we drie uur heerlijk door de drek gebanjerd. Het verlies van drie DWARS’ers in de modder viel ook erg mee als je het vergelijkt met onze fantastische groei de afgelopen maanden. Na afloop stonden er lekkere broodjes klaar op het pand om weer een beetje op te warmen en de dag samen af te sluiten. Iedereen ontzettend bedankt voor de gezellige dag en we hopen jullie te zien op de volgende activiteit van de GAC: het zomerkamp!

 

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

Kamp voor de rechten van de vluchteling

Niet ver van onze mooie stad speelt zich een humanitaire ramp af. In Ter Apel slapen vluchtelingen i…

19 september 2022
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021