Nieuwsberichten

DWARS in de media: Drempelhulp

29 november 2016

Onze actie om Groningen toegankelijker maken voor mensen die slecht ter been zijn is erg goed ontvangen. Afgelopen dagen hebben wij als DWARS Groningen erg veel positieve reacties ontvangen op deze actie. “We schatten dat ongeveer tachtig procent van de winkels en instellingen in de binnenstad niet toegankelijk is voor rolstoelers”, zegt Jasper Been, de voorzitter van ons bestuur. Het initiatief wordt omarmd door de Groningen City Club, die zo enthousiast zijn dat zij de helft van elke drempelhulp financieren.

De actie is onder andere door RTV Noord en OOGtv opgepakt, waar we natuurlijk hartstikke blij mee en trots op zijn. Deze media-aandacht zorgt natuurlijk voor meer bekendheid en erkenning van het probleem.

 

Gerelateerd Nieuws

Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt een penningmeester!

Lijkt het jou leuk om samen met het bestuur verantwoordelijk te zijn voor het draaiende houden van o…

14 oktober 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen introduceert een buddysysteem!

Ben jij nieuw lid bij DWARS Groningen? Of lijkt het je gewoon leuk om actiever te worden en andere D…

12 september 2021
Nieuwsberichten

DWARS Groningen zoekt bestuursleden!

DWARS Groningen is per direct op zoek naar twee nieuwe bestuursleden! Het gaat om de functies Extern…

04 oktober 2020