(ingevulde) Vacature

DWARS Gelderland zoekt een nieuw bestuur en commissievoorzitters!

29 april 2020

Het is alweer zover, begin juni kiest DWARS Gelderland een nieuw bestuur voor bestuursjaar 2020-2021. Voor dit spannende verkiezingsjaar zoeken wij 8 leuke enthousiaste DWARS’ers die willen bijdragen aan een groener, socialer, en inclusiever Gelderland. Een veteraan van de lokale politiek, of net nieuw komen kijken? Alles kan, en alles mag. In een diverse set van functieskun je vast en zeker jezelf kwijt, in de lokale politiek, met leuke off-topic activiteiten, of door het leiden van de DWARSe campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in Gelderland. Alle open functies vind je hier. Ook zoeken we naar 3 leuke voorzitters voor onze lokale commissies!

Heb je interesse maar wil je meer weten? Vooraf onze borrel komende bevrijdingsdag (5 mei) is er een online bestuursinteresse avond, daar kun je met al je vragen terecht, of even komen kijken als je gewoon nieuwsgierig bent!

DWARS Gelderland wil een afspiegeling zijn van alle jongeren in Gelderland en houdt van diversiteit. Iedereen is uniek, en dat vinden we waardevol. Daarom zoeken we jou, met al jouw eigenzinnigheden, wat je geslacht, culturele achtergrond, seksualiteit, geloofsovertuiging, of opleiding ook is, alles wat we zoeken is enthousiasme voor groene, sociale, vrijzinnige politiek en een interesse in lokale politiek!