Online bestuursinteresse avond

Binnenkort is het al weer zo ver: begin juni houdt DWARS Gelderland (digitaal) haar Algemene Afdelingsvergadering (AAV) en verkiezen we een nieuw bestuur. Alle informatie daarover vind je binnenkort op onze website, onze Facebook-pagina, en in je inbox. Het is belangrijk dat je zo veel mogelijk te weten kan komen of een functie bij jou past, daarom gaan we voorafgaand aan de borrel op bevrijdingsdag met je in gesprek. Eerst vertellen we kort over wat ons bestuur allemaal wel niet doet, en daarna kun je met ons kletsen over alles wat je wil. Dat kan in de grote groep, of één op één. Heb je al voor ogen welke functie je wil, maar wil je alleen nog even checken? Of heb je eigenlijk geen idee of het bij je past, en wil je graag zien wat we doen? Iedereen is welkom, ook als je daarna nog besluit niet voor het bestuur te gaan. Snuffelen of volledig uithoren tot op het laatste detail, dit uur, en ook tijdens de borrel daarna als je daar behoefte aan hebt, zijn wij er voor al jouw vragen.

Het bestuursinteresse evenement zal plaats vinden via Jitsi, een digitaal open-source video-platform. De link daarnaartoe zullen we delen in onze WhatsApp groepen en de Discord-server, daarvoor kun je je hieronder aanmelden.

De volgende functies worden opgesteld:

Hoe kom ik op die server?

Twee manieren! Als je lid bent van de aankondigingen WhatsApp groep, dan hoef je niks te doen. We sturen vooraf aan elke digitale activiteit een links in de WhatsApp groep waarmee je lid kunt worden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, geven we in die appgroep aan hoe je ons kunt bereiken.
Ben je geen lid van de aankondigingen WhatsApp groep, vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Geef je email-adres of je Discord-naam, dan zorgen wij dat het vanzelf gaat.

Maar ik weet niet hoe Discord werkt/heb dat nog nooit gedaan?

Inclusie is een belangrijke waarde voor DWARS, wij willen dat iedereen mee kan doen, en dat betekent ook dat we iedereen willen helpen om op onze server te komen. Daarom willen wij garanderen dat het iedereen lukt. Zit je in de aankondigingen WhatsApp-groep? Dan zie je vanzelf wie van het bestuur je een berichtje kunt sturen om je te helpen. Zit je dat niet? Vul hieronder het formulier in en geef aan waar je hulp nodig hebt, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Discord kun je gebruiken op mobiel, tablet en op elke computer.

=================================================================

Inclusie statement: DWARS Gelderland streeft er naar een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht gender/seksualiteit, afkomst, beperking, of levensbeschouwing/religie. Hatelijkheid, intolerantie, of discriminatie op welke manier ook accepteren we niet. Iedereen is altijd welkom en onze evenementen zijn altijd toegankelijk. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd bereiken en een bericht sturen via gelderland@dwars.org. Vind jij dat wij onze evenementen op een betere manier inclusief kunnen maken? Wij willen graag bewust worden van onze blinde vlekken. Stuur vooral een bericht naar gelderland@dwars.org. Dat kan eventueel anoniem met http://anonymouse.org/anonemail.html
  • Locatie: Jitsi, via de enige echte DWARS Gelderland Discord server
  • Afdeling: DWARS Gelderland
  • Tijd: 05 May 2020 19:00